2018-2019 The Wizz

The Wiz komt naar u toe!

Op 18 en 19 mei vinden de optredens plaats in Baarn van onze bijzondere musicalproductie The Wiz onder leiding van onze regisseur Howard van Dodemont.

Wanneer en waar

18 mei 20.00 uur
De Speeldoos Baarn

19 mei 14.00 uur
De Speeldoos Baarn

Rolverdeling
The Wiz – David Roelofs
Dorothy – Janis Bodzinga
Blikkenvrouw – Monique Prins
Laffe Leeuw – Joriene Hartman
Vogelverschrikker – Suzanne van der Hoorn
Acadabra – Brenda van Stelten
Sadista – Christina de Jonge
Glinda – Eline Lucas
Graafslijmjurk – Alex Janssen
Poortwachter – Roberto Jansen
Tante Em – Belinda Krijnsen
Ensemble – Sanne, Belinda Krijnsen, Roberto Jansen, Alex Janssen

Waarom?
Wij zetten in op talentontwikkeling in onze vrijwilligersgroep. Samen met een regisseur wordt er toegewerkt naar een kwalitatief hoogstaande voorstelling van The Wiz. Maar dat is niet alles!

Stichting ALL staat namelijk voor inclusie. Een inclusieve samenleving heeft geen aparte verenigingen of groepen voor mensen met en zonder beperking, maar brengt deze groepen juist bij elkaar. Bijvoorbeeld op talent, mogelijkheden en interesse.

Dat betekent voor The Wiz concreet dat wij samenwerken met een locatie met dezelfde visie, daar repeteren we, we zoeken samenwerking in het samen maken van de decors en kostuums met de dagbesteding op locatie én mensen uit de buurt en tijdens het optreden.

ALL staat voor iedereen, iedereen is welkom!