2017

In het jaar 2009 tot 2011 speelde de volwassen groep van Stichting ALL (toen nog VDEntertainment) de musical Mamma Mia op verschillende locaties in Nederland. Nu in 2017 zal de musical nog 1 weekend te zien zijn met vrijwel de gehele originele cast. Zij spelen de musical voor het goede doel Stichting MS Research en spelen in omgeving Amersfoort.

Ter nagedachtenis aan Ineke van Dillen

Een van de grootste fans van de musicals van ALL was Ineke van Dillen. Ineke zat altijd, waar de shows ook waren en welke show het ook was, in de zaal samen met haar man Theo. Alle 3 hun kinderen, Frans, Anna-Maria en Anja, speelden in 2009 tot 2011 mee in Mamma Mia.
Afgelopen januari is Ineke aan de complicaties van MS overleden. Het gezin wilde iets doen in nagedachtenis aan haar, maar ook ter ere van haar, en voor Stichting MS Research. Al snel werd de musical Mamma Mia geopperd, en binnen korte tijd was vrijwel de hele groep die ooit Mamma Mia speelden bereidt om weer mee te doen. Mamma Mia was Ineke’s lieverlings musical. Tijdens haar begrafenis werd zelfs door de 2 hoofdrolspeelsters, Tresan en Kirsten, het liedje “glipt me door de vingers” in aangepaste versie gezongen.

Het verhaal

Donna woont met haar dochter Sophie op een klein Grieks eiland. Donna heeft haar dochter in haar eentje opgevoed en runt een eigen taverne.

Sophie staat op het punt te gaan trouwen met haar grote liefde Sky en wil door haar vader op haar grote dag worden weggegeven. Het probleem is echter dat ze niet weet wie haar vader is, en haar moeder wil niet praten over het verleden. Sophie ontdekt echter in het dagboek van haar moeder dat ze drie mogelijke vaders heeft; een Amerikaanse architect genaamd Sam, een Britse bankier genaamd Harrie, en een Zweedse schrijver en avonturier genaamd Bart. Ze nodigt alle drie de mannen, in naam van haar moeder, uit voor haar bruiloft zonder medeweten van Sky en Donna. Ze hoopt als ze de 3 mannen ziet ze direct zal weten wie haar vader is. Maar is dat wel zo? En wat als Donna de mannen allemaal tegelijk weer terug ziet na 20 jaar?
Mamma Mia! Een heerlijk verhaal over liefde en familie met de liedjes van ABBA.

Cast en Creative

Decor en backstage:
David Steenhorst

Sonsoren

Wat zijn we blij met onze sponsoren! Bedankt:
Vinay en Lubbertus van Via AV
Alex van Concordia Hoogland