2012-2014

Het is 1888 wanneer een Engelse familie langs de kust van Afrika schipbreuk leidt en terecht komt in de Afrikaanse jungle. Wanneer de ouders door het noodlot omkomen blijft het pasgeboren kindje moederziel alleen achter. Het kindje wordt al snel gevonden door de moeder gorilla Kala en ze voedt het mensenjong op als een eigen zoon. Ze geeft hem de naam Tarzan!

Tarzan groeit op met de gorilla’s maar diep van binnen weet hij dat hij anders is dan de anderen.  Hij is continu op zoek naar zijn ware identiteit en doet zijn uiterste best om erbij te horen. Maar als hij op volwassen leeftijd  oog in oog komt te staan met een ander mens zet het zijn hele leven op zijn kop. In deze andere, Jane, vindt hij alles wat hij miste, herkenning maar ook een gevoel wat hij nooit eerder had. Al snel moet Tarzan kiezen tussen zijn genetische verwanten en zijn gevoelsmatige familie.

Tarzan is een muzikaal avontuur waarbij het vinden van je eigen identiteit en de liefde  voor familie en zielsverwant de hoofdrol spelen.