• Tarzan

Mamma Mia

piraten peter pan

pompoenen en paddestoelen

• Wij verhuren kleding van verschillende musicals. In ons assortiment vind u kleding van oa. de musical Lion king, Tarzan en Annie. Deze zijn te huur als totaal pakket, maar ook voor andere musical’s of toneelvoorstellingen kunt u losse items bij ons huren.

Hoe werkt het precies?

Via onderstaande links kunt u snuffelen in ons assortiment. Per musical productie staat aangegeven wat wij in opslag hebben liggen. Vervolgens kunt u per mail aangeven wat u graag zou willen huren en per welke datum u het wenst te gebruiken.
    Na bevestiging kunt u het binnen een week ophalen bij ons. U betaalt de huur van de kleding incl borg en wanneer de kleding compleet en netjes terug gekomen is, krijgt u de borg weer terug.

Als het nodig is verrekenen wij extra huur, bij beschadiging of bijzondere reinigingskosten met de borg. Bedenk van te voren of u het ook op tijd kunt terugbrengen, want later dan afgesproken is erg vervelend voor de huurders na u.

Reserveren

Bij ons kunt u kostuums naar uw keuze gratis reserveren. U geeft aan wanneer u komt halen en brengen, en wij leggen dat vast. Wij nemen contact op als er onverhoopt iets tussen komt en we hopen dat u dat u dat ook doet.

Huren

Wij verhuren combinaties en sets van kleding, accessoires en attributen per musicalproductie. Wel kan u op voorhand een selectie aangeven, want meer huren dan nodig is, voor u en ons niet wenselijk.

Wij verhuren kleding niet voor carnaval doeleinden.

Verzorging van de kleding

De kleding die wij verhuren wordt netjes en schoon door ons gewassen. Bij huurkleding wordt gedacht aan kapotte, groezelige en vieze kleding. Wij verzorgen de kleding goed.

Het zal soms voorkomen dat de kleding niet exact de maat is die u soms wenst. Helaas gaan wij niet akkoord met innemingen of permanente veranderingen aan de kledingstukken.
    Bij het ophalen van de kleding kan u altijd overleggen met ons, hoe de kleding het beste passend gemaakt kan worden, als dit noodzakelijk is.

Bij de retour van de kleding, verwachten wij alles in dezelfde staat terug én ongewassen. Wij behandelen onze kleding volgens eigen wasvoorschriften. Ondanks uw goede intenties, graag retour ongewassen, zonder beschadigingen.

Wat is er te huur?

Hier vind u een lijst met musicals waarvan wij kleding verhuren. Wanneer u op de link klikt zult u een lijst krijgen met alle kleding, zodat u ook losse items kunt uitzoeken:

Mocht u meer informatie willen hierover, dan kunt u mailen naar: info@stichtingall.nl of ons contactformulier invullen.